Lideri mbi nënçmimin e Kuranit Persian sub Albanian

  • Embed Video

5993 Views


Lideri Mbi NëNçMimin E Kuranit Persian Sub Albanian
  • 07-12-2010
Ajetullah Udhma Ali Khamenei Ngjarja e ofendimit të Kuranit dhe të Profetit të nderuar të Islamit (savs) megjithë hidhërimin e madh me vete mbart edhe një mesazh të gjerë që është \" Nga dita në ditë, shtohet gjithnjë e më shumë ndriçimi i Kuranit... Show More >>
Channels:
Tags:
, , , , , ali, , , , , , khamenei, , , , , , lideri, , , , , , suprem, , , , , , revolucioni, , , , , , islamik, , , , , , iran, , , , , , iranijan, , , , , , shiit, , , , , , ehlibejti, , , , , , feja, , , , , , besimi, , , , , , islami, , , , , , prijes, , , , , , udheheqes, , , , , , paria, , ,