Dita e Zotit - Pervjetori i Revolucionit islamik - Persian sub Albanian

  • Embed Video

8713 Views


Dita E Zotit - Pervjetori I Revolucionit Islamik - Persian Sub Albanian
  • 05-11-2010
Me rastin e 22 Bahman (11 shkurti) dita kur ngadhenjeu Revolucioni islamik i Iranit. Perkunder komploteve te shumta populli iranian edhe nje here shprehi besnikerine e tij idealeve te larta islame dhe me shume se kure me para mbeshteti Liderin Suprem te Revolucionit islam, Ajetullah Imam... Show More >>