Përpjekja për atentat mbi Imam Khamenein - Farsi sub Albanian

  • Embed Video

11148 Views


PëRpjekja PëR Atentat Mbi Imam Khamenein - Farsi Sub Albanian
  • 29-06-2013
Liderit dhe Prijesit tim! `Si luledielli drejt Teje mbaj kthyer gjitherë time kokë`, thash `Dielli i ashkut të Jam, mba shikim, sa gjallrofsh në tokë`, tha `Unë rob bir robi, ç`u bëftë, dorë e Jote le t`më mbaj`, thash, `Lutjen kam pranuar, Dorë e Ime le t`hedh skaj më skaj`,... Show More >>
theleadertalks.com