Zgjimi Islamik [Beteja e guximit dhe e vullnetit] - Lideri Suprem - Farsi sub Albanian

  • Embed Video

12010 Views


Zgjimi Islamik [Beteja E Guximit Dhe E Vullnetit] - Lideri Suprem - Farsi Sub Albanian
  • 12-06-2012
Pas ngadhenjimit te Revolucionit Islamik ne Iran dhe sakrifices madheshtore te popullit mysliman iranijan dhe pas fitores se madhestore te rezistences islamike ne Liban kundra shtetiti gjakpires dhe kancerogjen, popujt mysliman filluan zgjimin e tyre dhe e pane qe me guxim dhe me vullnet mund te... Show More >>
theleadertalks.com